Kontakt oss

Finner du ikke løsningen du leter etter? Slik får du hjelp fra ekspertene våre.

Merk: Vi tilbyr for øyeblikket ikke telefonstøtte.

Send oss en melding

Send oss en melding, så hjelper en av våre kundeserviceeksperter deg.

Spotify-fellesskapet

Legg ut innlegg eller søk på Spotify-fellesskapet vårt, der lyttere hjelper til og deler ideer og løsninger.

Merk: Spotify-fellesskapet er kun tilgjengelig på engelsk.

X

Send oss en direktemelding til @SpotifyCares.

Facebook

Send oss en direktemelding fra SpotifyCares Facebook-siden vår.

Spotify for Artists

Sjekk ut Hjelpesenteret for Spotify for Artists for hjelp med artistprofilen, administrering av musikken din og mer.