E-post om forhåndssalg og produkter

Vi takker artistenes største fans på Spotify med tilgang til unike og eksklusive tilbud, som forhåndssalgsbilletter til kommende konserter eller eksklusive produkter.

Disse tilbudene er åpne for alle med Spotify-konto, så du trenger ikke Premium.

Slik får du en e-post

E-poster sendes til lyttere som dataene våre viser er artistens største fans og/eller alle som følger artisten på Spotify.
Gå til kontosidens varslingsinnstillinger for å sikre at du får nyheter og tilbud fra Spotify. Du kan også sørge for at vi har riktig e-postadresse.

Logg på kontosiden din

Hjelp for forhåndssalgsbilletter

Vi håndterer ikke kjøp angående tilbud på forhåndssalgsbilletter så det er best å kontakte de ansvarlige selskapene.

E-posten din inneholder en kobling til riktig billettselskap. De kan hjelpe med:

• kodeproblemer
  • spørsmål om frakt/levering
  • avbestilling/refusjon

Produkthjelp

Du kan ikke kjøpe eksklusive produkter noe annet sted – det er kun tilgjengelig i en begrenset periode via koblingen i e-posten din.

Vi håndterer ikke kjøp angående produkttilbudene våre, så det er best å kontakte de ansvarlige selskapene.

Klikk på koblingen for kjøp i e-posten for å gå til nettstedet til det riktige selskapet. De kan hjelpe med:

• fraktberegninger
  • gjenstander som ankom skadet
  • returer/kanselleringer