Duo-abonnement

Premium Duo er en abonnement med rabattert pris for to personer som bor sammen.

Hver person i abonnementet får sin egen Premium‑konto, så ingen deler passord og alle beholder sin egen lagrede musikk og spillelister.

I tillegg kan dere dele spillelister med hverandre for å bygge opp bibliotekene deres.

Start et Premium Duo‑abonnement

Den som ønsker å administrere abonnementet, registrerer seg. De kan bruke den eksisterende kontoen sin eller opprette en ny.

Merk: Du kan ikke endre abonnementseier når vedkommende har registrert seg.

Å begynne et abonnement betyr at bare du kan:

• håndtere betalinger
  • angi adressen
  • invitere og fjerne medlemmer

Start et Premium Duo‑abonnement

Merk: Hvis du allerede har Premium hos et partnerselskap (f.eks. telefon- eller internettleverandøren din), må du først avbryte hos dem og vente på at det nåværende Premium‑abonnementet slutter.

Bli med i et Premium Duo‑abonnement

Merk: Hvis du allerede har Premium hos en partner (f.eks. telefon- eller internettleverandøren din), må du først avbryte hos dem og vente på at det nåværende Premium‑abonnementet slutter.

For å bli med i andres abonnement må du:

• Bo med abonnementseier (personen som registrerte seg)
  • Logg inn på (eller registrer deg for) din egen konto
  • Skriv inn riktig adresse

Merk: Du kan bare bytte Duo‑abonnement én gang i året.