Discord og Spotify

Lytt, spill, chat og fest samtidig med Discord.

Du kan også se og spille av det vennene dine lytter til, og til og med lytte sammen.

Koble Spotify til Discord

1. Last ned og åpne Discord-appen.
  2. Klikk på Tilkoblinger i menyen til venstre.
  3. Klikk på Spotify.
  4. En nettside åpnes slik at du kan logge på eller registrere deg på Spotify.

Når du kobler Spotify til Discord, kan du velge å vise vennene dine hva du spiller.

Slik kobler du fra

1. Klikk på Tilkoblinger i menyen til venstre i skrivebordsappen til Discord.
  2. Klikk på Spotify.
  3. Klikk på X øverst til venstre i den grønne boksen.
  4. Klikk på Koble fra for å bekrefte.

Lytt sammen

For: Premium

Merk: Du kan ikke lytte sammen når du bruker stemmechat. Prøv tekstchatting i stedet.

1. Klikk på noen som lytter til Spotify fra vennelisten din til høyre.
  2. Klikk på Lytt sammen Lytt sammen på Discord-ikon.

Merk: Hvis du lytter sammen med en venn som har gratisversjonen av Spotify, hører du stillhet når de hører reklame.