Informasjonsrettigheter og personverninnstillinger

Personvernet ditt og sikkerheten til personopplysningene dine er, og vil alltid være, vår høyeste prioritet.

Det er derfor vi har opprettet et Personvernsenter for å fremheve noen av de viktige avsnittene i våre Retningslinjer for personvern og for å gi deg mer informasjon om rettighetene og kontrollene du har i forhold til personopplysningene dine.

For mer informasjon om informasjonsrettighetene dine og personverninnstillingene som er tilgjengelige for deg, kan du se vanlige spørsmål nedenfor.