Belastet to ganger

Vi belaster hvert Premium‑abonnement én gang i måneden.

Hvis du oppdager flere Spotify-betalinger i samme måned, kan du sjekke kvitteringene dine og oversikten over betalingene dine på kontosiden.

Byttet abonnement?

Når du oppgraderer til et annet abonnement (f.eks. Premium Duo), er den første betalingen for det nye abonnementet noen dager tidligere enn normalt for å kompensere for den nye, høyere månedlige kostnaden. Deretter betaler du én gang hver måned på (eller nær) dagen for den første betalingen.

Er det belastede trekket ventende?

Sjekk statusen for betalingene på kontoutskriften din.

Hvis betalingen vises som ventende eller under behandling, er dette et midlertidig autorisasjonsgebyr utført av betalingsleverandøren din.

Hvis en vanlig betaling mislykkes, prøver vi å utføre den igjen senere. Det kan hende du ser både den mislykkede betalingen og betalingen som gikk gjennom på kontoutskriften din – bare én er faktisk utført.

Var betalingen forsinket?

Hvis en vanlig betaling mislykkes, prøver vi å utføre den igjen senere.

Dette kan føre til at betalingen din behandles senere enn normalt og vises to ganger i samme måned. Du kan sjekke kontoutskriftene dine for å bekrefte dette.

Den neste månedens betaling fortsetter på eller nær den vanlige faktureringsdatoen din.

Betaler du for flere kontoer?

Du kan ved et uhell ha registrert deg for Premium på en annen konto.

Prøv å logge på med alle opplysningene du kan ha brukt til å opprette en konto.

Merk: Det er flere måter å registrere seg på, for eksempel med e-postadresse, telefonnummer, Facebook, Apple eller Google. Prøv å logge på med disse for å finne kontoen din.

Sjekk også at familie eller venner ikke har brukt betalingsinformasjonen din. Hvis de har det, bør de kansellere eller endre betalingsmåten og refundere deg.

Hvis du trenger mer hjelp, kan du kontakte kundestøtte.