Belastet for mye

Sjekk prisen på abonnementet på kontosiden din under Ditt abonnement.

Der det er aktuelt, inkluderer prisen for Premium MVA (merverdiavgift). Noen steder kan likevel en tilleggsavgift som omsetningsavgift kreves inn av lokale myndigheter.

På kontosiden din kan du se en oversikt over belastninger under bestillingshistorikk:

1. Logg inn på kontosiden din.
  2. Under Betaling velger du Bestillingshistorikk.
  3. Klikk på Mer informasjon.

Er du elev?

Premium Student er gyldig i 12 måneder fra datoen du registrerte deg.

Når studentrabatten utløper, fortsetter abonnementet ditt automatisk med standardsatsen for Premium Individual med mindre du avbryter eller søker om et år til (med en grense på fire år).

For å fornye studentrabatten går du til www.spotify.com/student og logger på skoleportalen din eller laster opp registreringsbevis.

Når du fornyer, får du rabatten i ytterligere 12 måneder.