Avsluttet, men fortsatt belastet

Gå til kontosiden din og bla til Betaling under Ditt abonnement.

Dette er på kontosiden din

Dette kan du gjøre

Spotify Free

Kontoen blir ikke belastet

Hvis du ser på kontoutskriften din at kontoen nylig er blitt belastet, kan det hende du har logget på feil kontoside. Prøv igjen med annen påloggingsinformasjon.

Dato for når neste betaling forfaller

Kontoen er ikke avsluttet

Prøv trinnene for å avbryte igjen, og sørg for at du kommer til bekreftelsesmeldingen.

Dato for når kontoen din vil bytte til gratis Spotify

Vellykket avslutning

Du avsluttet sannsynligvis like etter at betalingen ble behandlet, men du vil ikke bli belastet igjen.

Du kan fortsette å nyte Premium til datoen kontoen din går over til gratisversjonen.

Abonnementet ditt er knyttet til et partnerselskap (f.eks. telefonen eller internettleverandøren din)

Et partnerselskap administrerer betalingene dine

Du må kontakte det selskapet for å få hjelp.

Finn kontaktinformasjonen deres på kontosiden din under Betaling.