Spotify på Apple Watch

Spill av musikk fra håndleddet med Spotify på Apple Watch.

• (Kun Premium) Lytt direkte fra klokken – online og offline.
  • Styr telefonens Spotify-app fra klokken.
  • Styr hva som spilles av på en annen enhet med Spotify Connect
    Husk: Spotify Connect-siden er kun tilgjengelig på engelsk.
  • Bruk Siri til å stemmestyre musikken og podkastene dine

Skaff deg Spotify på Apple Watch

For at Spotify skal vises på Apple Watch:

1. Åpne Watch-appen på iPhone.
    Merk: Du blir bedt om å pare iPhone-enheten med Apple Watch hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Gå til delen Tilgjengelige apper og installer Spotify-appen.

Tips: Du kan også få apper til Apple Watch fra App Store.

Last ned Spotify fra App Store

Spill av Spotify på Apple Watch

Spotify Premium-brukere kan strømme låter og podkaster fra Apple Watch samt laste dem ned for å lytte uten nettilgang.

Merk: Kunder som er på gratistjenesten, kan ikke strømme direkte til eller lytte offline på Apple Watch. De kan bruke klokken til å styre Spotify på andre enheter.

Lytt direkte fra klokken

For å spille av fra klokken uten telefonen trenger du

• Spotify Premium
  • Apple Watch Series 3 eller nyere
  • watchOS 7.0 eller nyere
  • Bluetooth-hodetelefoner som er koblet til klokken
  • en mobil- eller wifi-tilkobling

Lytt uten nettilgang

Du kan laste ned minst 10 timer (avhengig av modell) med musikk og podkaster til Apple Watch, slik at du kan lytte uten nettilgang.

Merk: Det er en grense på 100 nedlastinger per spilleliste.

Last ned spor til Apple Watch fra Watch-appen

1. Sveip til høyre for å komme til hjemskjermen.
  2. Finn en spilleliste du vil laste ned, og trykk på Last ned.

Merk: Hvis du vil laste ned en podkast, følger du instruksjonene nedenfor for å laste ned fra iPhone.

For å finne nedlastingene dine sveiper du til høyre for å komme til startskjermen og trykker på mappen Nedlastinger.

Last ned spor eller podkaster til Apple Watch fra iPhone

1. Gå til en spilleliste eller podkast du vil laste ned.
    Merk: Du kan ikke laste ned enkelte låter, men du kan legge dem i en spilleliste og laste ned spillelisten.
  2. Trykk på 3 prikker vertikalt.
  3. Trykk på Last ned til Apple Watch.
    Tips: For å få ting til å gå fortere kan du ha Spotify-appen åpen på klokken og laste ned via wifi i stedet for Bluetooth ved å slå av Bluetooth fra Innstillinger‑appen (ikke kontrollsenteret).

For å finne nedlastingene dine sveiper du til høyre for å komme til startskjermen og trykker på mappen Nedlastinger.

Virker det ikke?

Prøv Apples trinn for å installere eller last ned på nytt.