Adresse og bekreftelse for Family‑abonnement

Abonnementseieren kan sjekke og endre adressen på Family‑siden sin.

Logg på Family‑siden din

Finner du ikke adressen?

Hvis adressen din ikke automatisk utfylles, skriv inn hele adressen og velg Finn.

Hvis du fortsatt ikke finner den, kan du velge bygningen, gatenavnet eller et nært offentlig sted eller bygning. Bare ikke bruk noen andres adresse.

Medlemsverifisering

Vi ber medlemmer bekrefte at de bor sammen med abonnementseieren ved å oppgi den fulle adressen sin:

• når de blir med
  • Når eieren endrer adresse
  • hvis vi ikke kan bekrefte adressen deres

Merk: Vi sporer ikke posisjonen din. Vi sjekker kun adressen din for å bekrefte.

Får ikke verifisert medlem?

Hvis det er noe informasjon angitt av et invitert medlem som vi ikke kan bekrefte, sender vi dem en e-post for å verifisere på nytt. De trenger bare å skrive inn hele adressen sin innen syv dager etter at de har mottatt e-posten.

Hvis verifiseringen på e-post er vellykket, forblir kontoen på Premium Family.

Hvis verifiseringen på e-post mislykkes eller de går glipp av vinduet på syv dager, mister det inviterte medlemmets konto tilgang til abonnementet og går over til gratisversjonen. De kan ikke bli med i noen Family‑ eller Duo‑abonnement i 12 måneder fra datoen da verifiseringen mislyktes, men de kan gå til www.spotify.com/premium for å se andre abonnement de er kvalifisert for.