Jeg husker ikke påloggingsinformasjonen min

Hvis du ikke husker passordet ditt, kan du bruke tilbakestilling av passord.

Hvis du ikke husker e-postadressen eller brukernavnet ditt, kan du gå til tilbakestilling av passord og skriv inn de mulige e-postadressene dine. Når du skriver inn en e-postadresse som er registrert hos Spotify, får du meldingen om at e-posten for tilbakestilling av passord ble sendt.

Merk: Det er flere måter å registrere seg på, for eksempel med e-postadresse, telefonnummer, Facebook, Apple eller Google. Prøv å logge på med disse for å finne kontoen din.

Tilbakestill passordet ditt