Administrer Spotify-kontoen din på en enkel måte

Personopplysninger, betaling og personvern samlet på ett sted.

Familieabonnement

Premium Family

Premium Family er et abonnement med rabattert pris for opptil seks familiemedlemmer som bor sammen.

Hvert medlem har en egen Premium-konto, og alle har et eget passord og kan lagre musikk. Abonnementsmedlemmer kan endre abonnement én gang hver 12. måned.

Merk: Abonnementseieren kan ikke endres når abonnementet er laget.

Konfigurering av Premium Family

Inviter eller fjern medlemmer av Family‑abonnementet

Slik blir du med i eller forlater du et abonnement hvis du er medlem