Premium-abonnementer

Spotify Free

Spotify Premium

Over 80 millioner låter

Podkaster

Reis til utlandet med musikken din

I opptil 14 dager.

Velg og spill av hvilket som helst spor på mobilen

Tilgjengelig med utvalgte spillelister.

Spill av låter i hvilken som helst rekkefølge

Reklamefri musikklytting

Last ned musikk

Last ned podkaster

Høyeste musikkvalitet

Det rette Premium‑abonnementet for deg

Handle alle Premium‑abonnementene

Premium Individual

Alle Premium‑funksjoner kun for deg.

Pris varierer mellom land.

Premium Student

Studenter får 50 % rabatt på Premium i opptil fire år.

Merk: Forny hver 12. måned (opptil tre ganger).

Premium Duo

To personer som bor sammen, får hver sin Premium‑konto til én rabattert pris.

Premium Family

Et abonnement med rabattert pris for opptil seks familiemedlemmer som bor sammen.

• Abonnementsmedlemmer har separate kontoer med Premium-funksjoner
  • Abonnementseieren betaler for abonnementet og administrerer medlemmer
  • Abonnementseieren kan angi filtre for eksplisitt innhold for medlemmer

Prøveabonnementer på Premium

Hvis du aldri har hatt Premium eller vært medlem av et Premium‑abonnement som Family eller Duo, kan du prøve et hvilket som helst abonnement for redusert pris eller til og med gratis.

For gratis prøveperioder må du fortsatt oppgi en gyldig betalingsmåte for å registrere deg. Dette er slik at vi kan bekrefte landet eller regionen din og behandle betalinger hvis du vil beholde Premium etter at prøveabonnementet er over.