Gavekort

Bruk gavekortene våre for å løse inn mer tid på et Premium Individual-abonnement for å fortsette å betale for et abonnement eller for å oppgradere fra en kostnadsfri konto.

Merknader:

• Du kan ikke bruke et gavekort på rabatterte abonnement som Premium Student, Premium Family, Premium Duo eller prøveabonnement.
  • Gavekortet starter på abonnementets neste betalingsdato – eller umiddelbart hvis du har oppgradert fra en gratis konto.
  • Betalingene dine fortsetter som normalt når hele verdien på gavekortet er oppbrukt.
  • Kjøp et gavekort fra ledende elektronikk- og dagligvarebutikker med verdier på 1, 3, 6 og 12 måneder.
  • Gavekort er gyldige i 12 måneder fra kjøpsdato.

Andre vilkår gjelder.

Bruk av et Spotify-gavekort

Før du løser inn gavekortet ditt:

• Kontoens innstillinger for land eller region må samsvare med hvor gavekortet ble kjøpt.
  • Hvis du har kjøpt gavekortet ditt fra en butikk, må det aktiveres av kassereren.
  • Kodene våre er alfanumeriske tegn – alfabeter med store bokstaver, tall eller en kombinasjon av begge.
  • Du kan bare legge inn 18 måneder med Premium-tid på kontoen din.

Slik løser du inn et gavekort:

1. Logg på spotify.com/redeem.
  2. Skriv inn koden fra baksiden av gavekortet.
    Tips: For å få frem koden anbefaler vi at du bruker en mynt eller et kort for forsiktig å skrape av dekket for PIN-koden.
  3. Klikk på Løs inn.