Rapportér innhold på Spotify

Hvis du finner innhold på Spotify som du tror kan bryte plattformreglene våre eller være ulovlig, kan du rapportere det. Velg riktig rapporteringsalternativ for å komme i gang. Hvis du finner unøyaktig informasjon eller feil med appens funksjonalitet, kan du rapportere det her. Hvis du er en artist, kan plateselskapet eller distributøren hjelpe deg med å løse problemer med musikken din.

Misbruk av rapporteringsprosessen kan begrense muligheten din til å sende inn rapporter i fremtiden, og gjentatte brudd på Spotifys vilkår for bruk, inkludert plattformreglene våre, kan føre til at kontoen din blir suspendert eller avsluttet.

Rapportér innhold som bryter Spotifys plattformregler

Rapportér krenkende eller ulovlig innhold

• Hvis du vil rapportere innhold på Spotify som du mener krenker dine immaterielle rettigheter (f.eks. opphavsrett, varemerke) eller på annen måte bryter loven, kan du bruke dette skjemaet.
    • Innhold som rapporteres gjennom dette skjemaet (med mindre det rapporteres av årsaker som har med åndsverk å gjøre) vil også sjekkes for brudd på plattformreglene.