Universitet eller høyskole er ikke oppført for Premium Student

Hvis du ikke ser universitetet ditt / høyskolen din oppført når du registrerer deg for Premium Student, er ikke universitetet/høyskolen støttet på dette tidspunktet.

Du kan be SheerID om å legge til en høyskole / et universitet i listen over kvalifiserte institusjoner.

Merknader:

• Spotify kan ikke påvirke avgjørelsen deres.
  • Det kan ta opptil 30 dager, men SheerID vil vurdere forespørselen din og gi deg et svar.
  • Hvis landet ditt ikke er på listen, er det for øyeblikket ikke mulig å legge til høyskolen din / universitetet ditt på listen over kvalifiserte institusjoner.