Premium Student

Med Premium Student får kvalifiserte høyskole-/universitetsstudenter Premium med rabatt i opptil fire år (du må fornye etter hvert år).

Få Premium Student

1. Fyll ut bekreftelsesskjemaet til SheerID.
    Merk: Hvis skolen din ikke er oppført i dette skjemaet, er du ikke kvalifisert for øyeblikket.
  2. Du vil bli bedt om å logge deg inn på portalen til høyskolen/universitetet eller laste opp bevis på at du er registrert.
  3. SheerID sender deg en e-post for å bekrefte om du er kvalifisert. Dette kan ta flere dager.
    Merk: Hvis du har problemer med kvalifisering, kan du kontakte støtteteamet til SheerID.
  4. I e-postbekreftelsen kan du bruke Premium Student-rabatten på en ny eller eksisterende Spotify-konto.

Merknader:

• Hvis institusjonen din ikke er oppført i bekreftelsesskjemaet til SheerID, er du ikke kvalifisert for rabatten på dette tidspunktet.
  • Du trenger ikke registrere student-e-postadressen din på Spotify-kontoen for å være kvalifisert for rabatten.
  • Du kan ikke betale for Premium Student gjennom mobilfakturering eller et annet selskap (f.eks. telefonen eller internettleverandøren din).
    • Hvis du allerede betaler på denne måten, må du avbryte abonnementet og registrere deg på nytt med en kvalifisert betalingsmåte.
  • Betalingsmåtene som tilbys under registrering, avhenger av hvor du befinner deg.
  • Hvis du har problemer med kvalifisering, kan du kontakte støtteteamet til SheerID.

Sjekk Premium Student-nettstedet vårt for mer informasjon.

Studerer du i utlandet?

Du kan fortsatt få rabatten selv om du studerer i utlandet.

Bare sørg for at kontoens land eller region samsvarer med der du studerer, og at du bruker en betalingsmåte som er utstedt der.

Slik endrer du innstillingene for land eller region