Betalingsmåter

Det er flere måter å betale for et Spotify Premium-abonnement på.

Merk: Vi kan tilby ulike betalingsmåter avhengig av landet eller regionen du er i.

For å se hvilke betalingsmåter som er tilgjengelige der du er:

1. Gå til spotify.com/premium.
  2. Velg et Premium-abonnement.

Alle betalingsalternativene for stedet for kontoen din er på neste side.

Merk: Du blir ikke belastet før du sender inn betalingsinformasjonen din.