Hjelp ved mislykket betaling

Sørg for at betalingsmåten din har tilstrekkelige midler, og at den er:

• registrert i samme land som Spotify-kontoen din
  • ikke utløpt eller kansellert
  • aktivert for utenlandske og gjentakende kjøp, samt sikker netthandel. Se etter disse innstillingene i bankens mobilapp

Sørg også for at banken eller betalingsleverandøren har den riktige informasjonen din. De må kanskje bekrefte identiteten din av sikkerhetsmessige årsaker, for eksempel med et passord, PIN-kode, fingeravtrykk eller kode sendt til enheten din.

Virker det fremdeles ikke?

• Prøv å skrive inn betalingsinformasjonen din på nytt ved å bruke et privat-/inkognitovindu.
  • Prøv en annen betalingsmåte.
  • Kanskje det bare er et midlertidig tilkoblingsproblem, så vent noen timer og prøv igjen.
  • Ta kontakt med betalingsleverandøren din.

Mislyktes den vanlige betalingen?

Hvis en månedlig betaling mislykkes, mister du ikke Premium umiddelbart. Vi vil prøve å foreta betalingen på nytt i løpet av de neste dagene.

Betalinger gjennom en partner

Hvis abonnementet ditt er med et partnerselskap (f.eks. telefon- eller internettleverandøren din), administrerer de betalingene dine. Du må snakke med dem om alt knyttet til betaling.

For å sjekke hvem leverandøren din er, eller for å kontakte dem direkte:

1. Gå til siden din for Kontooversikt.
  2. Bla ned til Ditt abonnement.
  3. Klikk på kontaktkobling under Betaling.

Du kan sjekke eller oppdatere betalingsinformasjonen på kontosiden din under Ditt abonnement.