Oppdater betalingsinformasjon

Slik oppdaterer eller endrer du betalingsinformasjonen din:

1. Logg inn på kontosiden din.
  2. Gå til Administrer abonnementet, og klikk på Oppdater ved siden av betalingsmåten din.
  3. Angi en ny betalingsmåte.

Merk: Når du legger til en betalingsmåte, utsteder noen betalingsleverandører et midlertidig autorisasjonsgebyr.

Endringene trer i kraft fra neste faktureringsdato.

Betalinger gjennom en partner

Hvis abonnementet ditt er med et partnerselskap (f.eks. telefon- eller internettleverandøren din), administrerer de betalingene dine. Du må snakke med dem om alt knyttet til betaling.

For å sjekke hvem leverandøren din er, eller for å kontakte dem direkte:

1. Gå til siden din for Kontooversikt.
  2. Bla ned til Ditt abonnement.
  3. Klikk på kontaktkobling under Betaling.