Kan ikke tilbakestille passordet

Gammel e-postadresse?

Du trenger tilgang til e-postadressen på Spotify-kontoen din for å åpne koblingen for tilbakestilling av passord vi sender deg via e-post.

Hvis du ikke har tilgang, er dette noen alternativer:

• Få tilbake tilgang til e-postadressen hvis det er mulig.
  • Opprett en ny konto og start på nytt.

Er det ingen konto knyttet til e-postadressen?

Prøv å skrive inn andre e-postadresser du kan ha brukt til å registrere deg.

Merk: Det er flere måter å registrere seg på, for eksempel med e-postadresse, telefonnummer, Facebook, Apple eller Google. Prøv å logge på med disse for å finne kontoen din.

Hvis du tror e-posten din er endret uten din tillatelse, kan du se Tror du at kontoen din er blitt hacket?

Fikk du ikke e-post for tilbakestilling?

Sjekk søppelmappen din, eller andre filtrerte mapper.

Hvis du ikke har tilgang til e-postadressen din, kan du se på «Gammel e-postadresse?».

Ugyldig kobling for tilbakestilling av passord?

Tilbakestill passordet ditt igjen, men denne gangen åpner du koblingen som sendes via e-post i en privat eller inkognito nettleser.

Tilbakestill passordet ditt

For mange forespørsler?

Prøv igjen senere eller bruk en annen enhet.