Påloggingshjelp for Samsung

Koble Spotify til Samsung-kontoen din for enkelt å logge på og spille av på alle Samsung-enhetene dine.

1. Sørg for at du er logget på Samsung-kontoen din på enheten.
  2. Logg på Spotify.
  3. Du blir bedt om å koble til Samsung-kontoen din.
    Merk: Denne forespørselen er den eneste måten å koble sammen kontoene dine på. Den vises tre ganger i løpet av noen uker hvis kontoene dine ikke er koblet sammen.

Koble fra Samsung-kontoen din

Du kan koble fra appsiden eller gjennom Samsung-appen SmartThings.