Spotify Live

Spotify Live er en ny lydapp for sosiale medier fra Spotify som lar deg være vertskap for og delta i direktesendte diskusjoner.

Gjennom virtuelle rom kan du lytte og snakke om tingene du elsker med artister og fans som har lignende interesser.

• Vær vert for eller delta i direkte diskusjoner
  • Bli med i liverom med favorittartistene dine.
  • Se gjennom grupper om ulike emner
  • Lag rom til å henge i bare for deg og vennene dine
  • Bli varslet om liverom som kan interessere deg.

For mer informasjon, sjekk ut nettstedet til Spotify Live.

Direkte på Spotify

For: Mobil

Lytt til Spotify Live-økter fra artister og programmer direkte på Spotify.

Merk: Liveøkter er kanskje ikke tilgjengelig på alle artist- og podkastsider.

Bli med i en økt

Trykk på DIREKTE-banneret på artist- eller podkastsiden for å begynne å lytte.

Du kan også sjekke kommende liverom for fremtidige liveøkter.

Del en økt

1. I Nå spilles-visningen trykker du på Del-ios.
  2. Velg Kopier kobling, eller velg en sosiale medier-/meldingsapp.

Bli med i diskusjonen

Merk: Du må ha Spotify Live installert på telefonen.

I Nå spilles-visningen trykker du på Bli med på Spotify Live.

Dette åpner økten på Spotify Live og lar deg delta i diskusjonen.

Forlat en økt

I Nå spilles-visningen velger du Stopp lytting for å forlate økten når som helst.