Spotify-billetter – Støtte fra fansen

Hvordan kan jeg kjøpe billetter?

Du finner informasjon om konserter i Spotifys Feed for direktearrangementer. Noen billetter som er oppført der, er tilgjengelige for kjøp direkte fra Spotify.

For å kjøpe billetter fra Spotify går du til tickets.spotify.com.

For å foreta et kjøp må du logge på eller opprette en Spotify-konto og velge antall billetter du ønsker å kjøpe .

Hvordan får jeg billettene mine?

Når du har kjøpt billettene dine, vil en e-postbekreftelse bli sendt til e-posten du brukte til å registrere deg for Spotify-kontoen din.

For å hente billettene går du til billettkontoret og fremviser e-postbekreftelsen og gyldig ID.

Hva om jeg ikke mottok e-postbekreftelse?

Hvis du ikke mottok e-postbekreftelse, kan du sjekke søppelmappen eller andre filtrerte mapper (f.eks. Kampanjer).

Hvis du fortsatt ikke finner den, kan du kontakte kundestøtte med bestillingsnummeret ditt for å få hjelp.

Hvis du ikke husker e-postadressen som er registrert på Spotify-kontoen eller aldri har lagt til en, logger du på kontosiden din for å se eller oppdatere e-postadressen på profilen din.

Inkluderer billettprisen på Spotify alle avgifter?

Billettprisen på Spotify inkluderer bestillingsavgifter, og den totale billettprisen pluss avgifter vil reflekteres på sammendragssiden før du bekrefter kjøpet.

Hvorfor må jeg oppgi personlig informasjon for å kjøpe en billett?

For å hente billetten(e) i billettkontoret må du fremvise gyldig bilde-ID som kontrolleres mot navnet på kjøpsordren.

Kan jeg kjøpe billetter til noen andre / en gruppe mennesker? Kan noen andre hente billetten min?

Billetter som holdes av i billettkontoret, kan kun hentes av kunden som kjøpte dem, med mindre den opprinnelige kjøperen endrer navnene ved å kontakte Spotify.

Kan jeg videreselge/overføre billetten(e) mine eller få refusjon?

Med mindre annet er angitt ved lov eller i Spotifys vilkår, kan billetter ikke videreselges, overføres eller refunderes.

Hvis arrangementet blir utsatt eller kansellert, vil Spotify samarbeide med arrangørene av arrangementet og gi informasjon om hvordan billettkjøpere kan bli refundert.

Hva er retningslinjene for billetter på Spotify og COVID-19?

Vi ber deg alltid sjekke de siste nasjonale og lokale COVID-retningslinjene, samt spillestedets nettsted for oppdaterte retningslinjer og krav.

Jeg har et spørsmål om spillestedet.

Sjekk spillestedets nettsted for informasjon, inkludert:

• aldersgrenser
  • parkering
  • tilgjengelighet
  • adgang
  • osv.