Premium Student

Med Premium Student får kvalifiserte høyskole-/universitetsstudenter Premium med rabatt i opptil fire år (du må fornye og bekrefte på nytt etter hvert år).

Få Premium Student

1. Fyll ut bekreftelsesskjemaet til SheerID.
    Merk: Hvis skolen din ikke er oppført i dette skjemaet, er du ikke kvalifisert for øyeblikket.
  2. Du vil bli bedt om å logge deg inn på portalen til høyskolen/universitetet eller laste opp bevis på at du er registrert.
  3. SheerID sender deg en e-post for å bekrefte om du er kvalifisert. Dette kan ta flere dager.
    Merk: Hvis du har problemer med kvalifisering, kan du kontakte støtteteamet til SheerID.
  4. I e-postbekreftelsen kan du bruke Premium Student-rabatten på en ny eller eksisterende Spotify-konto.

Merknader:

• Hvis institusjonen din ikke er oppført i bekreftelsesskjemaet til SheerID, er du ikke kvalifisert for rabatten på dette tidspunktet.
  • Du trenger ikke registrere student-e-postadressen din på Spotify-kontoen for å være kvalifisert for rabatten.
  • Du kan ikke betale for Premium Student gjennom mobilfakturering eller et annet selskap (f.eks. telefonen eller internettleverandøren din).
    • Hvis du allerede betaler på denne måten, må du avbryte abonnementet og registrere deg på nytt med en kvalifisert betalingsmåte.
  • Betalingsmåtene som tilbys under registrering, avhenger av hvor du befinner deg.
  • Hvis du har problemer med kvalifisering, kan du kontakte støtteteamet til SheerID.

Studerer du i utlandet?

Du kan fortsatt få rabatten selv om du studerer i utlandet.

Bare sørg for at kontoens land eller region samsvarer med der du studerer, og at du bruker en betalingsmåte som er utstedt der.