Personvern for og tilgang til spillelister

Du kan kontrollere synligheten til spillelistene dine på to måter:

1. Gjør spillelister offentlige eller private.
  2. Administrer offentlige spillelister publisert på Spotify-profilen din.

Gjør spillelister offentlige eller private

Alle nye spillelister du oppretter, er offentlige som standard. Når du gjør en spilleliste privat, kan ingen få tilgang til den, selv om de har en kobling til den eller søker etter den ved navn.

Slik gjør du en spilleliste privat:

1. Trykk eller klikk 3 prikker vertikalt / 3 prikker vertikalt øverst på spillelisten.
  2. Velg Gjør privat.

Tips: For å gjøre de private spillelistene dine offentlige igjen velger du Gjør offentlig i stedet.

Del spillelistene dine med en utvalgt gruppe mennesker

Hvis du vil at spillelistene dine skal være private, men fortsatt ønsker å dele dem med venner eller familie, kan du gjøre følgende:

• Del en kobling fra appen for å gi personer visningstilgang. Profilbildene deres vises øverst på spillelisten ved siden av ditt, og du kan administrere hvem som får hvilket tilgangsnivå.
    Husk: Delte koblinger utløper etter syv dager.
  • Tillat å samarbeide om spillelisten. Finn ut hvordan.

Publiserte spillelister på Spotify-profilen din

Bare offentlige spillelister publiseres på Spotify-profilen din, og alle nye spillelister publiseres som standard.

Du kan endre denne preferansen fra skrivebordsappen:

1. Klikk på profilbildet ditt øverst, og velg Innstillinger.
  2. Under Sosiale medier slår du av eller på Publiser de nye spillelistene mine på profilen min.

Husk: Hvis en spilleliste publiseres på profilen din og du gjør den privat, vises den ikke lenger for andre brukere. Se Publisering av spilleliste for å finne ut mer.