Betal for Spotify med Google Play-fakturering

Du kan bruke Google Pay til å betale for Spotify.

Velg Betal med Google Play-fakturering i kassen og følg trinnene.

Virker det ikke?

Hvis du fortsatt har problemer med betalingen:

• Oppdater siden og prøv igjen. Det kan bare være et midlertidig tilkoblingsproblem.
  • Sørg for at du har en fungerende betalingsmåte knyttet til Google Play-kontoen din. Sjekk ut Google Play-trinnene.
  • Prøv en annen betalingsmåte eller kontakt Google for mer hjelp.

Opplever du problemer etter registrering?

Google administrerer betalingene dine, så du må snakke med dem om alt betalingsrelatert. Kontakt Google.