Gavekort fungerer ikke

Før du løser inn gavekortet ditt:

• Kontoens innstillinger for land eller region må samsvare med hvor gavekortet ble kjøpt.
  • Hvis du har kjøpt gavekortet ditt fra en butikk, må det aktiveres av kassereren.
  • Kodene våre er alfanumeriske tegn – alfabeter med store bokstaver, tall eller en kombinasjon av begge.
  • Du kan bare legge inn 18 måneder med Premium-tid på kontoen din.

Du kan løse inn gavekortet på spotify.com/redeem.

Merknader:

• Kontroller at du har skrevet inn de riktige tegnene. For eksempel kan en null se ut som en stor 'O', eller en stor 'I' kan se ut som et ettall.
  • Etter fire forsøk får du en feilmelding. Hvis du gjør det, kan du prøve på nytt når det har gått 24 timer.