Følg venner

Følg venner for å se hva de lytter til i venneaktivitet.

Eller be vennene dine dele en kobling til profilen deres med deg.

Velg enheten din for hvordan du finner og følger venner.

Finner du ikke venner?

Spotify-kontoen din må være koblet til Facebook for å finne vennene dine i FINN VENNER-listen.

Hvis Spotify-kontoen din er koblet til Facebook, men du fortsatt ikke finner vennene dine, kan du sjekke på Facebook for å se om vennelisten din er delt med Spotify:

1. Gå til facebook.com/settings i en nettleser.
  2. Gå til Apper og nettsteder.
  3. Velg Spotify.

Se hvem som følger deg

Finn FØLGERE på profilsiden din.

Blokkere noen

Du kan blokkere andre fra å se aktiviteten din på Spotify.

Når du blokkerer noen, kan de ikke:

• følge deg eller spillelistene dine
  • se profilen din eller lytteaktiviteten din

Velg enheten din for å finne ut hvordan du blokkerer eller fjerner blokkering av noen: