Duo-abonnement

Premium Duo er en abonnement med rabattert pris for to personer som bor sammen.

• Abonnementsmedlemmer har separate kontoer med Premium-funksjoner
  • Abonnementseieren betaler for abonnementet
  • Abonnementseieren hÃ¥ndterer tillegging og fjerning av medlemmer

Administrer Premium Duo

Merk: Abonnementseieren kan ikke endres når abonnementet er laget.

Bli med eller forlat et Duo-abonnement

Husk: Abonnementsmedlemmer kan kun endre abonnement én gang hver tolvte måned.

Du må være logget på en egen Spotify‑konto og ha fått tilsendt en invitasjonskobling for å bli med.

• Du mÃ¥ bo sammen med eieren av abonnementet
  • Skriv inn samme adresse som abonnementseieren nÃ¥r du blir med i abonnementet.