Se kvitteringene dine

Du kan se kvitteringene dine ved å logge på kontosiden din. Kvitteringer er tilgjengelige for transaksjoner fra de siste to årene.

1. Logg inn på kontosiden din.
  2. Under Betaling velger du Bestillingshistorikk.
  3. Klikk på Mer informasjon.

Du får også kvitteringer på e-post når du starter et prøveabonnement eller utfører den første betalingen av et nytt abonnement.

Skriv ut kvitteringen

For å laste ned en kvittering klikker du på den og velger deretter Skriv ut kvittering nederst.