Spotify spiller ikke av

Rask løsning

Hvis du har tekniske problemer når du spiller av noe i Spotify-appen, kan du prøve dette først:

Merk: Hvis du oppholder deg i utlandet mer enn 14 dager, vil du ikke kunne spille av noe. Hvis du vil fortsette å bruke kontoen din, må du skaffe deg Premium eller endre kontoinnstillingene dine.

Andre ting du kan prøve:

• Sørg for at internettforbindelsen din er stabil.
  • Oppdater enhetens operativsystem.
  • Lukk eventuelle andre apper du ikke bruker
  • Slett nettleserdata på enheten din.

Har du problemer med lyd eller volum?
Sjekk Kan ikke høre Spotify.

Har du problemer med å lytte offline?
Sjekk Lytt offline.

Har du problemer med lokale filer?
Sjekk Lokale filer.

Er spor nedtonet?

• Sjekk at enheten ikke er i offline-modus
  • Sjekk nettverkstilkoblingen din, eller bytt til et annet nettverk
  • Låter kan være nedtonet hvis de ikke er tilgjengelige i markedet ditt

Er det enheten din som er problemet?
Se om problemet oppstår på en annen enhet eller når du bruker nettspilleren. Hvis det ikke gjør det, kan det være et problem spesifikt for enheten din. Sørg for at

• enheten din er støttet av Spotify og er oppdatert
  • enheten din har minst 250 MB tilgjengelig minne
  • brannmuren din ikke blokkerer Spotify (gjelder kun datamaskiner)
  • batteriet til enheten er tilstrekkelig oppladet
  • SD-kortet ditt ikke forårsaker problemer – prøv å fjerne det (gjelder kun Android)

Hvis dette ikke hjalp, må du kanskje høre videre med produsenten av enheten.

Er dette et kjent problem?

• Sjekk @SpotifyStatus for eventuelle pågående problemer.
  • Bruk fellesskapets tavle for pågående problemer (Ongoing Issues) for å finne nyttige tips og informasjon.
    Merk: Hvis du ikke finner problemet ditt i fellesskapet, kan du legge ut et innlegg om det og få hjelp fra fellesskapets medlemmer på engelsk.