Ontbrekende muziek of podcasts

Helaas staan niet alle muziek en podcasts ter wereld op Spotify en het aanbod kan van tijd tot tijd en per land variëren. Dit is afhankelijk van de rechten die de rechtenhouders ons verlenen.

We voegen elke dag nieuwe inhoud toe, dus als je iets niet kunt vinden, staat het er binnenkort misschien wel (weer) op.

Mis je iets in je bibliotheek?

Controleer als je een mobiel apparaat gebruikt of je niet per ongeluk iets hebt verborgen met een filter. Trek het scherm naar beneden om je filters te bekijken.

Als dat niet het geval is, ben je misschien ingelogd op een ander account. Log uit en weer in met andere inloggegevens.

Nog niet gevonden? Dan is de content misschien niet goed opgeslagen. Gebruik Zoeken om content te zoeken en te liken.

Denk je dat iemand toegang heeft gekregen tot je account? Bekijk dan Mijn account is overgenomen