Probleemoplossing voor Spotify Connect

Doe het volgende als Spotify Connect niet werkt:

Controleer ook of beide apparaten met hetzelfde wifi-netwerk zijn verbonden. Dit stel je al in wanneer je Spotify Connect voor het eerst op die apparaten gebruikt, maar je kunt het voor de zekerheid even nalopen.

Opmerking: lokale bestanden kunnen niet worden afgespeeld met Spotify Connect.

Als je na deze stappen nog problemen ervaart, helpt het volgende misschien:

• Start de Spotify-app opnieuw op.
  • Sluit apps die je niet gebruikt af.
  • Start je apparaten opnieuw op.
  • Reset je wifi-verbinding.
  • Probeer indien mogelijk een andere wifi-verbinding.

Het kan ook helpen om de instelling Alleen lokale apparaten weergeven uit te schakelen. De app zoekt dan ook naar apparaten die met een ander netwerk zijn verbonden. Zo werkt het:

Opmerking: deze instelling is alleen beschikbaar op mobiele telefoons en tablets.

1. Open de Spotify-app op een mobiel of tablet.
  2. Tik op Home .
    Upgrade naar Premium? Tik op Bibliotheek .
  3. Tik op Instellingen .
  4. Tik op Apparaten.
  5. Schakel Alleen lokale apparaten tonenuit en probeer Connect opnieuw.

Als het probleem zich blijft voordoen, kun je kijken of het misschien wordt veroorzaakt door je apparaat of wifi-verbinding. Raadpleeg de site van je provider/de fabrikant voor ondersteuning.

Je kunt ook deze andere manieren proberen om Spotify op verschillende apparaten af te spelen:

Voor het laatst bijgewerkt op 11 juni, 2018