Account is ergens anders in gebruik

Als je een bericht ziet dat je account ergens anders wordt gebruikt, dan is de kans groot dat je op meer dan één apparaat hebt geprobeerd af te spelen. Je hoeft alleen maar het apparaat te selecteren dat je momenteel gebruikt.

Tip: als je vanaf het ene apparaat naar het andere wilt spelen, zoals een luidspreker of tv, bekijk dan Spotify Connect.

Ik herken een apparaat dat mijn account gebruikt niet

Misschien ben je ingelogd gebleven op het apparaat van iemand anders. Vraag de eigenaar van het apparaat om op je account uit te loggen als je geen toegang hebt tot dat apparaat. Je kunt ook op afstand uitloggen vanaf je accountpaginaVoor de zekerheid kun je je wachtwoord wijzigen.

Opmerking: wegens licentieredenen is het niet mogelijk om via hetzelfde account op meer dan één apparaat tegelijkertijd te luisteren. We raden je aan om je accountgegevens nooit met iemand anders te delen.

Als je bang bent dat iemand anders je account heeft overgenomen, kun je hier ondersteuning krijgen.

Voor het laatst bijgewerkt op 15 augustus, 2018