Shuffle

Maak het volgende nummer een verrassing met Shuffle. Ideaal voor lange afspeellijsten, wat variatie in je luistergedrag of wanneer je buiten de gebaande weg wilt treden.

Je kunt Shuffle inschakelen voor nummers in jeBibliotheek of voor een playlist, album of artiestenprofiel.

Opmerking: Shuffle is niet beschikbaar als je naar Radio of Daily Mix luistert.

1. Klik op Shuffle  onderaan in de desktopapp.
  2. Nummers worden nu in een willekeurige volgorde afgespeeld.
    Tip: Wil je zien wat er is veranderd? Bekijk de Afspeelwachtrij.
  3. Klik nogmaals op het pictogram om Shuffle weer uit te schakelen. De nummers worden weer teruggezet naar de oorspronkelijke volgorde.
  1. Klik op Shuffle  onderaan in de web player.
  2. Nummers worden nu in een willekeurige volgorde afgespeeld.
    Tip: Wil je zien wat er is veranderd? Bekijk de Afspeelwachtrij.
  3. Klik nogmaals op het pictogram om Shuffle weer uit te schakelen. De nummers worden weer teruggezet naar de oorspronkelijke volgorde.

Tik op SHUFFLE AFSPELEN.

Premium-abonnees kunnen Shuffle ook bedienen vanuit de balk Wordt nu afgespeeld:

1. Tik op de balk Wordt nu afgespeeld onderaan het scherm (boven het menu).
  2. Tik op Shuffle  om de functie in te schakelen.
    Kun je het niet vinden? Je vindt het onder   (Android) of  (iPhone).
  3. Nummers worden nu in een willekeurige volgorde afgespeeld.
    Tip: Wil je zien wat er is veranderd? Bekijk de Afspeelwachtrij.
  4. Tik nogmaals op Shuffle om de functie weer uit te schakelen. De nummers worden weer teruggezet naar de oorspronkelijke volgorde.

Veelgestelde vragen

Als je Spotify Connect of een andere draadloze verbindingsmethode gebruikt om van het ene apparaat op het andere af te spelen, worden mogelijk alleen de eerste 100 nummers van de afspeellijst overgebracht naar het andere apparaat. Dit houdt in dat shufflemodus alleen uit die eerste 100 nummers kan kiezen.

Nee! Als je een Premium-abonnee bent, kun je op ieder moment luisteren naar wat je wilt. Selecteer een nummer van een playlist of album, of luister het eerste nummer, en Spotify zal automatisch de daaropvolgende nummers afspelen volgens de door jou bepaalde volgorde. Je kan ook kiezen voor Shuffle.

Heb je geen Premium-abonnement?

Als je de gratis service gebruikt, kun je elke playlist via Shuffle beluisteren of een nummer van playlists zonder Shuffle-pictogram selecteren

Bekijk onze instructievideo voor meer informatie.