Muziek, podcasts en video's delen

Muziektippers opgelet! Je kunt heel eenvoudig rechtstreeks vanuit de app delen op je sociale kanalen en andere berichtenservices.

1. Klik op  iets dat je wilt delen, of klik erop met de rechtermuisknop.
  2. Klik op Delen.
  3. Klik op het kanaal waarop je wilt delen. Je wordt er via je webbrowser naartoe geleid, zodat je kunt inloggen.
  4. Als je wilt, kun je voor het plaatsen een bericht toevoegen of bewerken.

Je kunt ook:

• klikken op Link van nummer kopiëren om de link te plakken waar je maar wilt.
  • klikken op Spotify-URL kopiëren om een code te kopiëren die je kunt gebruiken in de zoekbalk van Spotify.
  • embed-codes kopiëren naar je klembord met Embed-code kopiëren.
  1. Klik met de rechtermuisknop op het item dat je wilt delen.
  2. Klik op Nummer-/afspeellijst-/albumlink kopiëren.
  3. Er wordt een link naar je klembord gekopieerd, zodat je deze op elke gewenste plek kunt plakken.

Delen met een Spotify-code

Opmerking: voor deze functie zal Spotify om toegang tot de camera van je telefoon vragen. Meer informatie over gegevens die je deelt met Spotify.

1. Tik  op iets dat je wilt delen.
  2. De code staat onder de albumhoes.
  3. Er zijn twee manieren om te delen:
  • Laat je vriend de code scannen (zie hieronder) met zijn/haar telefoon.
  • Tik op de albumhoes, selecteer OPSLAAN IN FOTO'S en stuur de afbeelding naar je vriend vanuit de fotogalerij van je telefoon. Hij of zij hoeft de code alleen maar te scannen (zie hieronder) om te luisteren.

Ga naar spotifycodes.com om een Spotify-code in hoge resolutie te downloaden.

Een Spotify-code scannen

Afspelen via een Spotify-code:

1. Tik op Zoeken   in het menu onderaan in het scherm.
  2. Tik op de camera .
  3. Geef, indien je dit nog niet hebt gedaan, Spotify toegang tot je camera, tik op SCANNEN en vervolgens op OK.
  4. Richt je camera op een Spotify-code of tik op UIT FOTO'S SELECTEREN als je de codeafbeelding in de fotogalerij van je telefoon hebt opgeslagen.

Andere manieren om te delen

1. Tik  op iets dat je wilt delen.
  2. Tik op Delen.
  3. Tik op de kanalen waarnaar je wilt delen. Tik op Meer om te delen met andere op je telefoon geïnstalleerde apps voor berichten of het delen van bestanden. Of kies Link kopiëren voor een link die je kunt plakken waar je maar wilt.
  1. Tik op iets dat je wilt delen.
  2. Tik op Delen.
  3. Tik op de kanalen waarnaar je wilt delen. Tik op Meer om te delen met andere op je telefoon geïnstalleerde apps voor berichten of het delen van bestanden. Of kies Link kopiëren voor een link die je kunt plakken waar je maar wilt.

Delen met een Spotify-code

Opmerking: voor deze functie zal Spotify toestemming vragen tot de camera van je telefoon. Meer informatie over gegevens die je deelt met Spotify.

1. Tik  op iets dat je wilt delen. Of tik en houd ingedrukt tot de opties verschijnen.
  2. De code staat onder de albumhoes.
  3. Er zijn twee manieren om te delen:
  • Laat je vriend de code scannen (zie hieronder) met zijn/haar telefoon.
  • Maak een screenshot en stuur deze vanuit de fotogalerij naar je vriend. Hij of zij hoeft de code alleen maar te scannen (zie hieronder) om te luisteren.

Ga naar spotifycodes.com om een Spotify-code in hoge resolutie te downloaden.

Een Spotify-code scannen

1. Tik op Zoeken   in het menu onderaan in het scherm.
  2. Tik op de camera
  3. Geef, indien je dit nog niet hebt gedaan, Spotify toegang tot je camera, door op SCANNEN te tikken en vervolgens op TOESTAAN.
  4. Richt je camera op een Spotify-code of tik op UIT FOTO'S SELECTEREN als je de codeafbeelding in de fotogalerij van je telefoon hebt opgeslagen.

Andere manieren om te delen

1. Tik  op iets dat je wilt delen. Of tik en houd ingedrukt tot de opties verschijnen.
  2. Tik op Delen.
  3. Tik op de kanalen waarnaar je wilt delen. Tik op Meer om te delen met andere op je telefoon geïnstalleerde apps voor berichten of het delen van bestanden. Of kies Link kopiëren voor een link die je kunt plakken waar je maar wilt.