Privé luisteren

Alle mensen die je op Spotify volgen, kunnen in realtime zien waar je naar luistert, tenzij je een privésessie inschakelt.

Kies hieronder een apparaat om te zien hoe je de gordijnen dichtdoet.

Opmerking: alles wat je afspeelt tijdens een privésessie, weegt mee voor de gepersonaliseerde mixen die wij voor je maken (maar niet voor Discover Weekly).

1. Klik op  rechtsboven in de app.
  2. Selecteer Privésessie. Je afbeelding verandert om aan te geven dat er een privésessie actief is.

De privésessie wordt beëindigd wanneer je Spotify opnieuw start of na een lange periode van inactiviteit.

1. Tik op Home
    Heb je Premium? Tik op Bibliotheek .
  2. Tik op Instellingen .
  3. Schakel Privésessie in onder Sociaal.

De privésessie wordt beëindigd wanneer je Spotify opnieuw start of na een lange periode van inactiviteit.

Voor het laatst bijgewerkt op 08 juni, 2018