Systeemvereisten

Dit zijn de systeemvereisten om Spotify te kunnen gebruiken en toegang tot inhoud van Spotify te kunnen krijgen via de Spotify-app:

Besturingssysteem
iOSiOS 11 of hoger
AndroidAndroid OS 4.1 of hoger
MacOS X 10.10 of hoger
WindowsDesktop en laptops met Windows 7 of hoger

Je kunt Spotify ook afspelen op diverse geluidssystemen, tv's en autoradio's. Neem contact op met de fabrikant van je apparaat om erachter te komen of Spotify wordt ondersteund, en als dit het geval is, hoe je Spotify inschakelt.

Opmerking: de Spotify-app kan er op verschillende apparaten en besturingssystemen anders uitzien. Voor de beste ervaring raden we je aan de nieuwste firmware op je apparaat te installeren.

De web player

De volgende browsers ondersteunen de web player:

Chrome
Firefox
Edge
Opera
Safari

Je hebt alleen toegang tot Spotify-inhoud via de Spotify-app, de website van de web player en andere door Spotify geautoriseerde apps.

Voor het laatst bijgewerkt op: 29 juni, 2020