Systeemvereisten

Dit zijn de systeemvereisten om Spotify te kunnen gebruiken en toegang tot inhoud van Spotify te kunnen krijgen via de Spotify-app:

ModelBesturingssysteem
iPhoneiPhone 4S of hogeriOS 9 of hoger. 100 MB vrije schijfruimte
iPadiPad 2 of hogeriOS 9 of hoger. 100 MB vrije schijfruimte
iPod5e generatie iPod Touch of hogeriOS 9 of hoger. 100 MB vrije schijfruimte
Android-telefoonIeder apparaatAndroid 4.0.3 of hoger. 500 MB vrije schijfruimte
Android-tabletIeder apparaatAndroid 4.0.3 of hoger. 500 MB vrije schijfruimte
MacIeder apparaatOS X 10.9 of hoger
WindowsIeder apparaatWindows 7 of hoger

Je kunt Spotify ook afspelen op diverse geluidssystemen, tv's en autoradio's. Neem contact op met de fabrikant van je apparaat om erachter te komen of Spotify wordt ondersteund, en als dit het geval is, hoe je Spotify inschakelt.

Opmerking: de functionaliteit van de app kan variëren per apparaat en besturingssysteem. Voor optimale prestaties raden we aan om de nieuwste firmware op je apparaat te installeren.

De web player

De volgende browsers ondersteunen de web player-service:

• Safari 6 of hoger.
  • Internet Explorer 11 of hoger.
  • Google Chrome (meest recente versie).
  • Mozilla Firefox (de meest recente versie of de voorgaande versie).
  • Opera 12 of hoger.
  • Yandex 1 of hoger.

Je hebt alleen toegang tot Spotify-inhoud via de Spotify-app, de web player-website en andere door Spotify geautoriseerde apps.