Sneltoetsen

Met sneltoetsen kun je Spotify nog makkelijker gebruiken.

1. Open de Spotify-app of de web player op een desktop.
  2. Gebruik tegelijkertijd een van deze toetscombinaties op je toetsenbord:
  • Mac: Command-toets MacBackslash-toets ; Command-toets MacVraagtekentoetsĀ ; Shift-toetsBackslash-toets ; Shift-toetsVraagtekentoets
  • Windows: Ctrl-toets WindowsBackslash-toets ; Ctrl-toets WindowsVraagtekentoets ; Shift-toetsBackslash-toets ; Shift-toetsVraagtekentoets

Als het goed is, zie je nu een overzicht van alle sneltoetsen.