Ondersteunde apparaten voor Spotify

Opmerking: je kunt per account maar op Ć©Ć©n apparaat tegelijk afspelen.

Je kunt de app op je pc, mobiel en tablet downloaden.

Download de app

Ondersteunde versies

iOS

iOS 14 of hoger

Android

Android OS 5.0 of hoger

Mac

OS X 10.15 of hoger

Windows

Windows 10 of hoger

Opmerking: als je apparaat niet voldoet aan de minimale systeemvereisten, upgrade je je apparaat om de Spotify-app te installeren.

De Web Player

Je kunt Spotify afspelen in je webbrowser.

Ga naar de Web Player

Ondersteunde webbrowsers:

• Chrome
  • Firefox
  • Edge
  • Opera
  • Safari

Andere apparaten

De app is beschikbaar voor sommige auto's, tv's, gameconsoles, slimme horloges en meer. Bekijk de app stores voor die apparaten.

Je kunt op nog veel meer apparaten afspelen met draadloze verbindingen, zoals Spotify Connect, Bluetooth, Apple AirPlay, Chromecast, Alexa, Google Assistant en meer.

Neem contact op met de fabrikant om te achterhalen welke apparaten compatibel zijn.

Opmerking: je hebt alleen toegang tot Spotify-inhoud via de Spotify-app, de website van de Web Player en andere door Spotify geautoriseerde apps.