In een paar klikken kun je kiezen uit miljoenen nummers en duizenden podcasts.

De app downloaden

Spotify is beschikbaar voor pc, mobiel, tablet, tv, in de auto, op je horloge en meer!

Je eigen account aanmaken

Kies AANMELDEN in het inlogscherm van de app.

Je kunt je e-mailadres of telefoonnummer gebruiken, of een Facebook- of Apple-account.

Je kunt desgewenst nog meer aanmeldingsgegevens invullen, zoals geslacht, geboortedatum en hoe we je mogen noemen (je weergavenaam).

Beginnen met afspelen

Ga op ontdekkingsreis! Hoe meer je Spotify gebruikt, hoe beter we je leren kennen en muziek en podcasts speciaal voor jou kunnen aanbevelen.

Kies je apparaat om de basisprincipes van het afspelen te zien.

Tip: Sla je favorieten op Opgeslagen content toevoegen om ze toe te voegen aan je bibliotheek. Zo kun je een verzameling bijhouden en leren wij je beter kennen voor aanbevelingen.