Shuffle

Maak het volgende nummer een verrassing met shuffle. Ideaal voor lange afspeellijsten, wat variatie in je luistergedrag, of wanneer je buiten de gebaande weg wilt treden.

Aan de slag

Je schakelt shuffle in met de knop  in het gedeelte Wordt nu afgespeeld van de app (kies hieronder je apparaat voor meer informatie).

Opmerking: Shuffle is niet beschikbaar als je naar Radio of Daily Mix luistert.

Je kunt shuffle inschakelen voor afspeellijsten, albums, artiestenprofielen en voor Nummers in Bibliotheek.

1. Klik op shuffle onderaan in de desktopapp.
  2. Nummers worden nu op willekeurige volgorde afgespeeld.
    Tip: Wil je zien wat er is veranderd? Bekijk de Afspeelwachtrij.
  3. Klik nogmaals op het pictogram om shuffle weer uit te schakelen. De nummers worden weer teruggezet naar de oorspronkelijke volgorde.

Je kunt shuffle inschakelen voor afspeellijsten, albums, artiestenprofielen en voor Nummers in Bibliotheek.

1. Klik op shuffle onderaan in de web player.
  2. Nummers worden nu op willekeurige volgorde afgespeeld.
    Tip: Wil je zien wat er is veranderd? Bekijk de Afspeelwachtrij.
  3. Klik nogmaals op het pictogram om shuffle weer uit te schakelen. De nummers worden weer teruggezet naar de oorspronkelijke volgorde.

Tik op SHUFFLE bovenaan in een afspeellijst, album, artiestenprofiel of bij Nummers in Bibliotheek.

Opmerking: Als je Spotify Free op mobiel gebruikt, kun je alleen maar in shufflemodus luisteren. Je kunt een tablet of pc gebruiken om naar specifieke nummers te luisteren of naar afspeellijsten/albums op de oorspronkelijke volgorde.

Voor Premium

Shuffle bedienen op mobiel:

1. Tik op de balk Wordt nu afgespeeld  onderaan in het scherm.
  2. Tik op Shuffle om de functie in te schakelen.
  3. Nummers worden nu op willekeurige volgorde afgespeeld.
    Tip: Wil je zien wat er is veranderd? Bekijk de Afspeelwachtrij.
  4. Tik nogmaals op shuffle om de functie weer uit te schakelen. De nummers worden weer teruggezet naar de oorspronkelijke volgorde.

Veelgestelde vragen

Nee, bekijk Muziek afspelen om te zien hoe je kunt luisteren wat je wilt, wanneer je maar wilt, op de volgorde die je wilt.

Opmerking: Als je Spotify Free op mobiel gebruikt, kun je alleen maar in shufflemodus luisteren. Je kunt een tablet of pc gebruiken om naar specifieke nummers te luisteren of naar afspeellijsten/albums op de oorspronkelijke volgorde.

Jazeker! Lees meer over de Afspeelwachtrij en sorteren en filteren.

Als je Spotify Connect of een andere draadloze verbindingsmethode gebruikt om van het ene apparaat op het andere af te spelen, worden mogelijk alleen de eerste 100 nummers van de afspeellijst overgebracht naar het andere apparaat. Dit houdt in dat shufflemodus alleen uit die eerste 100 nummers kan kiezen.