3D Touch

Voor: iPhone 6s en hoger.

Met 3D Touch op iPhone kun je sneller dan ooit toegang krijgen tot Spotify Search en onlangs afgespeelde inhoud.

1. Op het startscherm van de iPhone houd je het pictogram van de Spotify-app ingedrukt om toegang te krijgen tot het menu Quick Actions.
  2. Tik op een optie.

Tip: de onlangs afgespeelde opties omvatten de afgelopen drie nummers, albums of afspeellijsten waarnaar je hebt geluisterd.