Spotify Radio

Houd de sfeer erin! Spotify Radio verzamelt een reeks nummers op basis van een artiest, album, playlist of nummer van jouw keuze. De functie voert automatisch van tijd tot tijd een update met nieuwe muziek uit.

1. Ga naar een artiest, album, playlist of nummer.
  2. Selecteer  of .
  3. Selecteer Naar radio.

Je kunt ook zoeken naar een artiestenradiozender.

Tip: ga op een desktop naar Radio in het linkermenu voor aanbevolen radioplaylists.

Een radiozender opslaan

Selecteer VOLGEN in een radiozender. Je vindt de radiozender terug in Bibliotheek, onderPlaylists. Als je Premium hebt, kun je deze ook downloaden!

Let op: afspeellijstradio kan niet worden opgeslagen of gedownload en je kunt een radiozender niet opslaan als je ernaar luistert via de web player.