Daily Mix

Introductie van de muziek waar je van houdt, zonder inspanning. Daily Mix biedt de perfecte line-up van nummers die je met één klik kunt afspelen.

Op basis van de verschillende muziekstijlen waarnaar je regelmatig luistert, bevat elke mix de artiesten die je goed vindt en een aantal nieuwe ontdekkingen die dezelfde vibe hebben.

Bovendien groeit de functie met je mee. Je Daily Mix ontwikkelt zich samen met je muzieksmaak.

Je vindt Je Daily Mix in de Bibliotheek (op je iPad. In de web player is ga je naar Jouw Muziek.

Veelgestelde vragen

Hoe meer je naar Spotify luistert, hoe beter je Daily Mixes worden. Je kunt nummers ook leuk vinden of niet leuk vinden als je ze hoort, zodat we dit weten voor de toekomst.

Als je een nummer LEUK wilt vinden, klik/tik je op  in de weergave Afspelen tijdens het afspelen van het nummer. Het nummer wordt nu automatisch opgeslagen in je collectie Nummers zodat je Daily Mix onthoudt dat je het leuk vindt.

Als je een nummer NIET LEUK vindt, klik/tik je op  in de weergave Afspelen terwijl het nummer wordt afgespeeld, zodat het niet meer in je mix terechtkomt. Je krijgt ook de optie om alle nummers van die artiest uit je mixes je verwijderen.

Omdat Daily Mix constant wordt bijgewerkt, kun je je favorieten het beste opslaan. Klik/tik gewoon op  in de weergave Afspelen.

Als je iets wilt opslaan als je er niet naar luistert, klik/tik je op  of voeg je het nummer toe aan een afspeellijst.

Als je nieuw bent op Spotify, moeten we eerst een idee van je muzieksmaak krijgen. Je ontvangt je Daily Mix nadat je ongeveer 2 weken hebt geluisterd.

Als je je Daily Mix om een andere reden niet ziet, probeer je app dan opnieuw op te starten of bij te werken. Je kunt het ook proberen op een ander apparaat.

Tip: gebruik Spotify Connect om naadloos van het ene apparaat naar het andere te streamen!

Daily Mix ontwikkelt zich geleidelijk als je meer muziek luistert , maar een bepaalde mix geeft binnen een dag vanaf dat je er het laatst naar hebt geluisterd een nieuwe lijst nummers weer. Bekijk 'Kan ik de mixen verbeteren?' hierboven om te zien hoe je kunt helpen bij het verfijnen van je mix.

De functie analyseert de muziek die je hebt geluisterd en maakt 1 tot 6 mixen, afhankelijk van de hoeveelheid en diversiteit van de muziek die je hebt geluisterd. Blijf zoveel mogelijk luisteren en ontdekken om je mixen meer informatie te geven.

Nee. Daily Mix kiest uit duizenden nummers en verfijnt regelmatig , dus het is niet mogelijk om de mix te downloaden en er offline naar te luisteren.

Beschouw Daily Mix als je persoonlijke radiozender. Alleen jij kunt je mixen zien, ernaar luisteren en ze beïnvloeden.

Voor het laatst bijgewerkt op 20 augustus, 2018