Bladeren

Bladeren helpt je de perfecte muziek voor elk moment te ontdekken, zoals:

• Hitlijsten
    De meest afgespeelde nummers in jouw land en wereldwijd.
  • Genres en stemmingen
    Een afspeellijst voor elke gelegenheid.
  • Nieuwe releases
    Nieuwe releases van over de hele wereld.
  • Ontdekken
    Aanbevelingen op basis van je persoonlijke smaak.
  • Concerten
    Shows en evenementen van de artiesten waarnaar je luistert.
  • Podcasts
    Populaire podcasts van over de hele wereld.
  • Video's
    Muziekgerelateerde video's en shows.
    Opmerking: Video's zijn slechts in een aantal landen beschikbaar.

Je vindt Bladeren in het menu aan de linkerkant.

Dit is de pagina OVERZICHT, waar je uitgelichte afspeellijsten en aanbevelingen kunt vinden.

In het menu bovenaan kun je het volgende selecteren:

• HITLIJSTEN
  • GENRES EN STEMMINGEN
  • NIEUWE RELEASES
  • ONTDEKKEN
  • CONCERTEN
  • PODCASTS
  • VIDEO'S

Tip: Afhankelijk van je schermgrootte moet je misschien op MEER klikken om bepaalde menuopties te kunnen zien.

Verken de pagina's door te scrollen en op de pijltjes te klikken. Klik op een item om meer te bekijken.

Zoek inhoud om door te bladeren via Home in het menu aan de linkerkant.

Dit is de pagina AANBEVOLEN, waar je uitgelichte afspeellijsten en collecties kunt vinden, maar ook Hitlijsten en Podcasts.

In het menu bovenaan kun je het volgende selecteren:

• GENRES EN STEMMINGEN
  • NIEUWE RELEASES
  • ONTDEKKEN

Verken de pagina's door te scrollen en op de pijltjes te klikken. Klik op een item om meer te bekijken.

Je vindt Bladeren in het menu onderaan het scherm.

Hier kun je uitgelichte afspeellijsten en collecties vinden. Scrol omlaag om Genres en stemmingen weer te geven.

Je kunt ook de volgende categorieën selecteren:

• Hitlijsten
  • Nieuwe releases
  • Ontdekken
  • Concerten
  • Podcasts
  • Video's

Verken de pagina's door te scrollen en te vegen. Klik op een item om meer te bekijken.