Artiestenprofielen

Bij de artiestenprofielen kun je alle beschikbare releases van een bepaalde artiest vinden en alles wat je over ze moet weten.

Verken een artiestenprofiel om het volgende te vinden:

• Alle beschikbare albums, singles en EP's.
    Tip: bekijk hun nieuwste release en populaire nummers om kennis te maken met hun muziek.
  • Compilaties of releases van andere artiesten, waar ze in verschijnen.
  • Hun biografie en afbeeldingen van artiesten. Klik op INFO op een artiestenprofiel op je pc of scrol omlaag naar een artiestenprofiel op je mobiel of tablet.
  • Vergelijkbare artiesten, bepaald door culturele gegevens online en de gewoonten van Spotify-luisteraars.
  • Hun Concerten.
  • Afspeellijsten van artiesten en Keuze van de artiest: de muziek waar zij van houden.
  • Luisteraars per maand en waar anderen naar luisteren.
  • Merchandise/aanbiedingen

Opmerking:de beschikbare inhoud is afhankelijk van de artiest.

Een artiestenprofiel vinden

Desktop en web player

Zoek een artiest of klik met je rechtermuisknop op een nummer of album en selecteer Artiest bekijken. Scrol omlaag of klik op de tabbladen boven om meer te verkennen.

Mobiel en tablet

Zoek een artiest of tik op  (iOS) /  (Android) op een nummer of album en selecteer Artiest bekijken. Scrol omlaag om te verkennen.