We maken gebruik van cookies om je een optimale online-ervaring te bieden. Als je van onze website gebruikmaakt, ga je akkoord met ons gebruik van cookies volgens ons cookiebeleid. Meer informatie hier.

Problemen met inloggen op Spotify

Spotify Connect gebruiken met je Nocs-apparaat

Je wachtwoord wijzigen of opnieuw instellen

Samsung

Spotify gebruiken met je Denon-apparaat

Wat is Jouw muziek?

Hoe voeg ik een nummer, album, show of artiest toe aan mijn Jouw Muziek of Mijn bibliotheek?

Al mijn afspeellijsten en opgeslagen muziek zijn verdwenen. Wat is er gebeurd?

Inhoud ontbreekt

Kan ik Spotify gebruiken in mijn auto?

Ik heb een upgrade naar Premium uitgevoerd. Waarom zit ik nog steeds op een gratis account?

"Ik heb me aangemeld voor het Premium-proefabonnement. Waarom worden er elke maand kosten in rekening gebracht?"

Kan ik Spotify op mijn stereosysteem gebruiken?

Spotify Connect gebruiken met je Sony-apparaat

Spotify Connect met je Pioneer-apparaat gebruiken

Philips

Spotify gebruiken met je Panasonic-luidsprekers

NAD en Spotify Connect

Spotify Connect voor je Libratone-luidsprekers gebruiken

Spotify en je LG-apparaat

Bang & Olufsen

Waarom stopt de iPhone/iPod soms met het synchroniseren van offline afspeellijsten?

Ik kan het proefabonnement niet activeren - creditcard/betaalkaart

Waar is dit heel kleine Spotify-bedrag voor op mijn kaart of PayPal-account?

Foutmelding 404 (tijdelijke inlogfout)

Afspeellijsten naar Spotify converteren

Het afspelen hapert tijdens het streamen

KPN

Boxee

Onkyo

Logitech

Western Digital

Parrot

Sonos

Why did I receive an email about a Spotify payment failure?

Kan ik Spotify gebruiken op mijn tv?

Problemen met betalen voor Spotify met creditcard

Wanneer ik mij aanmeld, wordt er een melding weergegeven dat mijn huidige land niet overeenkomt met mijn profiel (fout 408).

Spotify gebruiken met de Ford SYNC AppLink

Schakel de opslag van Spotify-bestanden over van het interne geheugen naar mijn SD-kaart (Android-telefoon)

Amazon

Having problems using PayPal?

Spotify says that my offline access has been withdrawn.

Why has my subscription expired?

My mobile phone is not showing up under Devices

Kan ik uitloggen bij mijn account als ik op een ander apparaat heb ingelogd?

Ik kan de cadeaukaart die ik in een winkel heb gekocht niet activeren

Waarom staat mijn muziek op Spotify hoewel mijn muziek er niet op zou moeten staan?

My email address is already in use

Waarom gebruiken jullie twee typen koppelingen?

Fout 403

Error code 101-126

Why am I being charged twice?

Wanneer ik muziek afspeel, wordt deze vooruit gespoeld of gaat naar het volgende nummer. (Alleen Windows)

Ik ben vergeten de code af te drukken of te verzenden. Wat kan ik doen?

Memory use by the iOS app

I can't find Spotify in my App Store

My Spotify stops playing after each track

I’m having trouble playing my personal tracks in Spotify

Fout bij updaten (501-509)

Ik ben artiest. Hoe kan ik mijn muziek op Spotify publiceren?

Supported local file types

Ik vertegenwoordig een platenmaatschappij of verzamelsite en wil mijn inhoud graag op Spotify publiceren

Can't connect to Spotify on my office or university network

Censuur van inhoud

What happened to Starred tracks?

Volvo

How do I configure my router for Spotify?

What connection do I need to stream music on my mobile?

Marantz