We maken gebruik van cookies om je een optimale online-ervaring te bieden. Als je van onze website gebruikmaakt, ga je akkoord met ons gebruik van cookies volgens ons cookiebeleid. Meer informatie hier.

We're aware that some of our Premium customers may currently be receiving the Free service instead of Premium. We're very sorry about this and are working hard to solve this as quickly as possible.

2015-03-31 06:03:44 UTM

My email address is already in use

Kan ik Spotify gebruiken in mijn auto?

Kan ik Spotify op mijn stereosysteem gebruiken?

Spotify Connect gebruiken met je Sony-apparaat

Spotify Connect met je Pioneer-apparaat gebruiken

Philips

Spotify gebruiken met je Panasonic-luidsprekers

Spotify Connect gebruiken met je Nocs-apparaat

NAD en Spotify Connect

Spotify Connect voor je Libratone-luidsprekers gebruiken

Spotify en je LG-apparaat

Spotify gebruiken met je Denon-apparaat

Bang & Olufsen

Je wachtwoord wijzigen of opnieuw instellen

Waarom stopt de iPhone/iPod soms met het synchroniseren van offline afspeellijsten?

Waar is dit heel kleine Spotify-bedrag voor op mijn kaart of PayPal-account?

Ik heb een upgrade naar Premium uitgevoerd. Waarom zit ik nog steeds op een gratis account?

"Ik heb me aangemeld voor het Premium-proefabonnement. Waarom worden er elke maand kosten in rekening gebracht?"

Ik kan het proefabonnement niet activeren - creditcard/betaalkaart

Foutmelding 404 (tijdelijke inlogfout)

Afspeellijsten naar Spotify converteren

Al mijn afspeellijsten en opgeslagen muziek zijn verdwenen. Wat is er gebeurd?

Het afspelen hapert tijdens het streamen

Hoe voeg ik albums, nummers en artiesten toe aan Jouw muziek?

Problemen met inloggen op Spotify

KPN

Boxee

Onkyo

Logitech

Western Digital

Parrot

Sonos

Samsung

Why did I receive an email about a Spotify payment failure?

Kan ik Spotify gebruiken op mijn tv?

Problemen met betalen voor Spotify met creditcard

Kan ik uitloggen bij mijn account als ik op een ander apparaat heb ingelogd?

Wat is Jouw muziek?

Wanneer ik mij aanmeld, wordt er een melding weergegeven dat mijn huidige land niet overeenkomt met mijn profiel (fout 408).

Schakel de opslag van Spotify-bestanden over van het interne geheugen naar mijn SD-kaart (Android-telefoon)

Amazon

Having problems using PayPal?

Spotify says that my offline access has been withdrawn.

Why has my subscription expired?

My mobile phone is not showing up under Devices

Ik kan de cadeaukaart die ik in een winkel heb gekocht niet activeren

Waarom staat mijn muziek op Spotify hoewel mijn muziek er niet op zou moeten staan?

Waarom gebruiken jullie twee typen koppelingen?

Fout 403

Inhoud ontbreekt

Error code 101-126

Why am I being charged twice?

Wanneer ik muziek afspeel, wordt deze vooruit gespoeld of gaat naar het volgende nummer. (Alleen Windows)

Ik ben vergeten de code af te drukken of te verzenden. Wat kan ik doen?

Memory use by the iOS app

I can't find Spotify in my App Store