Transcripties van afleveringen bekijken

Luisteraars kunnen automatisch gegenereerde transcripties van afleveringen zien in de weergave Wordt nu afgespeeld en op pagina's van afleveringen in de mobiele app van Spotify.

Je kunt je transcripties ook bekijken in Spotify for Podcasters

Op internet:

1. Log in op Spotify for Podcasters
  2. Ga naar Afleveringen.
  3. Selecteer een aflevering en druk op Details.
  4. Ga naar Transcripties onder het voorbeeld van je aflevering en klik op Bekijken.

Opmerking: We zijn momenteel bezig om transcripties beschikbaar te maken voor alle Spotify for Podcasters-makers. Het zou dus kunnen dat je nu nog geen transcripties ziet. Transcripties worden weergegeven in de mobiele app van Spotify for Podcasters.

Als je een podcast host bij Spotify kun je ook de transcriptie voor nieuwe afleveringen zien tijdens het uploadproces.

Ga naar het gedeelte Transcripties onder het voorbeeld van je aflevering op de controlepagina en klik op Bekijken.

Het is momenteel niet mogelijk om je transcripties te bewerken in Spotify for Podcasters.